Krajalnica do cięcia pionowego
Krajalnica NSL której producentem jest Grasselli to proste rozwiązanie nie tylko na sezon grillowy. Maszyna zaprojektowana z myślą o sprostaniu dzisiejszym wymaganiom co do jakości cięcia oraz wydajności.
Zadaniem NSL jest przede wszystkim pionowe cięcie każdego rodzaju świeżego mięsa bez kości. Proces cięcia surowca odbywa się poprzez innowacyjny system ruchu naprzemiennego noży – pozwala nam to uzyskać bardzo wysoką precyzję cięcia plastrów, przy zachowaniu maksymalnej wydajności.
Jeśli wspominamy już o świeżym produkcie, należy podkreślić główne atuty w cięciu świeżego surowca, jaki zyskujemy dzięki tego typu produkcji, to głównie bardzo duże oszczędności w zakresie przygotowania surowca do procesu cięcia jak i wydłużoną datą przydatności naszego produktu – Stawiamy na świeżość oraz jakość.
Szeroka oferta zestawów tnących pozwala uzyskać każda żądaną szerokość cięcia, a wymiana ich jest prosta i szybka, nie sprawia operatorowi większych problemów.
Wieloletnie doświadczenia i wiedza z zakresu projektowania maszyn pozwoliły stworzyć szereg systemów bezpieczeństwa, co pozwala uniknąć wypadków podczas pracy jednocześnie zachowując łatwość obsługi dla operatora.
Naszą produkcję powinna cechować powtarzalność, wysoka wydajność przy niskich kosztach jak i niezawodność urządzenia - wszystkim tym wymaganiom sprosta nasze urządzenie.
Odbłaniarka do zadań specjalnych
Regularnie przeprowadzamy testy u naszych klientów, skórując elementy drobiowe (noga, udko, pierś), jak i z indyka. Maszyna zapewnia wysoką wydajność oraz wspaniałą jakość, co pokazują wyniki sprzedaży tej maszyny na polskim rynku. W maszynie mamy do dyspozycji różnego typu wałki docisku oraz możliwość przeprowadzenia różnych ustawień, gwarantujących nam mozliwość skórwania/odbłaniania każdego elementu. Konstrukcja urządzenia jest przemyślana, zwłaszcza pod kątem dezynfekcji. Przygotowanie odbywa się bez konieczności użycia narzędzi i daje możliwość dokładnego umycia.