Wysoce wydajna i łatwa w użyciu odbłaniarka membranowa. Gwarantuje dokładność i precyzję nawet w przypadku najdelikatniejszych kawałków mięsa wieprzowego. W pełni automatyczna dla rozwiązań in-line. Łatwa w regulacji, solidna ze specjalnymi rolkami dociskowymi, aby zagwarantować stałą wydajność.
Korzyści:
- Precyzja i wysoka wydajność produkcyjna.
- W pełni automatyczna maszyna idealna do rozwiązań w linii.
- Przenośniki taśmowe można otworzyć w celu idealnego mycia i poprawy higieny.
- Silnik, okablowanie i części mechaniczne łatwo dostępne z dwóch paneli bocznych.
- Model Grasselli NAB 520 DD został zaprojektowany specjalnie do usuwania tłuszczu o ustalonej grubości, z maksymalną wydajnością i kontrolą procesu, do mięs wieprzowych takich jak schab, boczek i łopatka.
Specyfikacja techniczna:
- Dostępne szerokości robocze 520 lub 720 mm.
- Wbudowana regulacja grubości odbłniania i skórowania.
- Wałek ze specjalnej, bardzo odpornej stali dla większej trwałości i wydajności.
- Wałek dociskający produktu ze sterowaniem pneumatycznym, w pełni regulowany do różnych zastosowań.
- Taśma wyjściowa z regulacją wysokości.