Krajalnica do kontroli wagi świeżego mięsa bez kości. Zaprojektowana i zbudowana w celu zagwarantowania dużej wydajności produkcji oraz wyjątkowej precyzji. Idealny tam, gdzie wymagane są porcje o bardzo precyzyjnej wadze (± 2 gr. Niezależnie od masy referencyjnej). Bez odpadów przy maksymalna wydajność.
Korzyści:
- Stała waga i grubość plasterków.
- Możliwość cięcia motylkowego przy stałej masie.
- Wysoka wydajność produkcji.
- Możliwość zmiany masy plasterków w tym samym kawałku mięsa.
- Diagnostyka maszyny widoczna na ekranie dotykowym.
- Produkt wychodzi w jednym kompaktowym kawałku.
- Łatwa w instalacji i konfiguracji do pracy.
- Łatwe i szybkie mycie.
Specyfikacja techniczna:
- Maksymalna wydajność cięcia 10500 plasterków / godzinę (do 6 cykli na minutę/ 1cykl=2szt surowca), możliwość cięcia produktów o długości od 30 do 70 cm.
- Wysoka dokładność masy / tolerancji +/- 2 gr. pomiędzy plasterkami razem z wysoką jakością cięcia.