Kompaktowa maszyna do cięcia lub nacinania
Najwyższa precyzja i jakość cięcia w systemie z okrągłymi ostrzami
• Ta niewielka i wytrzymała maszyna posiada prosty, ale wyrafinowany design.
Można w ciągu kilku sekund i bez użycia narzędzi, z maszyny do produkcji
pasków lub kostki z mięsa przekształcić ją w zmiękczającą mięso maszynę
• Maszyna do cięcia drobiu, mięsa, ryb, warzyw, owoców, serów i wiele innych produktów
również po obróbce termicznej
• To idealne rozwiązanie zarówno dla przemysłu, jak również restauracji i rzeźników
specjalizujących się w Obsłudze Klienta
• Nieznaczne koszty eksploatacji, bezkonkurencyjna na rynku
• Nowoczesna konstrukcja, całkowicie wykonana ze stali nierdzewnej
• Urządzenie może być automatycznie włączone do linii,
jako wolnostojące zajmuję niewiele miejsca
• Szeroka gama dostępnych grubości cięcia od minimalnej grubości 4 mm w przypadku
świeżych produktów bez kości
• Różne rodzaje ostrzy nacinających
• Chłodzenie lub przymrażanie towaru nie jest konieczne
• Proste i szybkie przygotowanie do czyszczenia, łatwa w konserwacji
• Bezpieczeństwo operatora według międzynarodowych standardów (znak CE)
• Możliwość dokupienia podstawy z szufladą na skrzynki typu E2
Szerokość maszyny | 984 mm |
Głębokość maszyny | 357 mm |
Wysokość maszyny | 487 mm |
Waga | 77 Kg |
Poziom hałasu | 71 dB |
Min. grubość plastra | 4 mm |
Max. grubość plastra | 200 mm |
Max. wysokość produktu | 30 mm |
Moc | 230V - 480V |