Krajalnica do cięcia pionowego
W pełni automatyczna krajalnica do cięcia pionowego
• Cięcie idealnie równoległych plastrów dzięki technice cięcia firmy Grasselli
• Wydajność sięga ponad 2000 kg/godz. dla świeżego jak i termicznie obrobionego mięsa
• Idealnie dostosowana do cięcia surowego jak i gotowanego mięsa wieprzowego,
wołowego, drobiu, pieczywa, owoców lub warzyw
• Możliwość cięcia mięsa mrożonego lub mięsa z kością,
minimalna grubość cięcia w tym przypadku to 10mm (NSL 400BI)
• Cięcie produktu z kością bez „odłamków”
• Szerokość robocza to 400mm, minimalna grubość ciętego plastra to 2,5mm
• Prędkość cięcia, oraz kontrola produktu mogą być indywidualnie dostosowane do produktu
• Na życzenie możliwość cięcia różnych szerokości przy jednym cyklu
• Różne profile ostrzy do różnych zastosowań
• Hydrauliczny system napinania noży
• System szybkiej wymiany noży jako dodatkowe wyposażenie
• Zintegrowany i automatyczny system smarowania ruchomych części
• Niepotrzebne narzędzia w przygotowaniu maszyny do dezynfekcji lub wymiany noży.
• Innowacyjna konstrukcja z ciągłymi szwami i zaokrąglone krawędzie
dla doskonalszego czyszczenia.
• Rama wykonana jest w całości ze stali nierdzewnej
• Certyfikat CE oraz USDA
Wysokość maszyny | 1410 mm |
Szerokość maszyny | 990 mm |
Głębokość maszyny | 1450 mm |
Waga | 615 Kg |
Moc | 4 Kw |
Poziom hałasu | 71 db |
Szerokość robocza | 396 mm |
Napięcie sterownicze | 24 V |
Min. grubość plastra bez kości | 2,5 mm |
Min. grubość plastra z kością | 10 mm |
Zapotrzebowanie pow. sprężonego | 10 l/min |